لوبیا چیتی چند ساعته میپزه

از بهترین انواع حبوبات می توانیم به لوبیا چیتی اشاره داشته باشیم، شما می توانید در تهیه غذا های متنوعی از انواع لوبیا چیتی استفاده داشته باشید. بسته به نوع آن می تواند در ساعت های متنوعی بپزد، هر چه که لوبیای شما تازه تر باشد، زودتر خواهد پخت.

لوبیا چیتی چند ساعته میپزه

لوبیا چیتی

لوبیا چیتی لوبیا چیتی در تهیه غذا های متنوعی کاربردی است، خوراک های بسیار زیادی با لوبیا چیتی تهیه می شود، شما می توانید در تمامی فصول سال از این محصولات استفاده داشته باشید، علاوه بر این دارای خاصیت درمانی بسیار زیادی است. لوبیا منبع خوبی از فیبر غذایی است، می ‌تواند مشکلات گوارشی بسیار زیادی را از بین ببرد از طرفی در آن مواد معدنی بسیاری همچون پتاسیم، منیزیم و منگنز وجود دارد.

خوراک لوبیا چیتی برای 10 نفر

خوراک لوبیا چیتی برای 10 نفر خوراک لوبیا چیتی از سری غذاهای خوشمزه ای بوده که می توانید به راحتی آن را تهیه کنید، برای تهیه این خوراک به مواد اولیه زیر نیاز است:

  • لوبیا چیتی 4 لیوان
  • پیاز 2 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی 1 عدد
  • نمک.فلفل.ابلیمو مقدار لازم

شما باید در ابتدا لوبیا چیتی را از چند ساعت قبل در مقداری آب خیس نمایید و در این مدت چندین بار آب آن را عوض کنید، سپس پیازها را به صورت خلالی ریز کنید و آن را درون روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شود، پیاز داغ خود را کنار بگذارید. گوجه فرنگی را که ریز خرد کرده اید تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تمام شود. حال می‌توانید لوبیا ها را آبکشی کنید و به همراه رب گوجه فرنگی و مخلوط پیاز داغ و گوجه سرخ شده اضافه کنید و چند دقیقه تمام مواد را با هم تفت داده و مخلوط نمایید. سپس ۵ لیوان آب روی آنها بریزید و به مدت دو ساعت اجازه دهید تا خوراک لوبیا با حرارت متوسطی بپزد.

سیب زمینی هایی که ریز خرد کرده اید را درون روغن سرخ کنید و پس از دو ساعت که از پخت لوبیا گذشت، سیب زمینی های سرخ شده و نصف دیگر پیاز داغ و نمک و فلفل را به خوراک لوبیا اضافه نمایید و با حرارت ملایم بگذارید تا یک ساعت دیگر خوراک شما به خوبی جا بیفتد.

سپس می توانید آن را به همراه نان و آبلیمو سرو کنید، در صورتی که تمایل دارید خوراک شما غلظت بیش تری داشته باشد، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد را در مقداری آب حل کنید و در مرحله دوم پخت به آن اضافه نمایید.

خوراک لوبیا چیتی

خوراک لوبیا چیتی خوراک لوبیا چیتی از صبحانه های بسیار محبوبی در سراسر جهان بوده که با مواد متنوعی همچون قارچ و سیب زمینی تهیه میشود، شما برای تهیه خوراک لوبیا چیتی در خانه نیاز به مواد اولیه زیر دارید:

  • لوبیا چیتی ۳ پیمانه
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • سیر ۱ حبه
  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط
  • کره ۵۰ گرم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و زردچوبه به مقدار کافی

در ابتدای کار برای تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده، لوبیا چیتی را از شب قبل درون یک کاسه آب بریزید و در صورت امکان هر چند ساعت یکبار آب درون آن را عوض کنید تا نفخ آن به طور کامل از بین برود، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید و به همراه کره و روغن زیتون داخل یک قابلمه مناسب بریزید.

در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز را به خوبی تفت دهید تا شیشه ای شود، در مرحله بعد سیر را رنده کنید و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه خود اضافه نمایید.

در ادامه مواد را یک دقیقه دیگر تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی سرخ نمایید، پس از اینکه رب گوجه فرنگی خوش رنگ شد، لوبیا چیتی را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه نمایید و در ادامه دو لیوان آب جوش را به همراه عصاره گوشت به قابلمه اضافه کنید و مواد درون قابلمه را با هم ترکیب نمایید.

حال مقداری فلفل سیاه و نمک به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را بگذاریم، تابلو بیا به مدت یک تا یک ساعت و نیم بپزد در همین سی زمین را به خوبی پوست بگیرید و بسته به خوردِ نمایید در این مرحله سیب زمینی ها را با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی آن از بین برود، سپس آن را با یک دستمال تمیز خشک نمایید در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن را اضافه کنید و پس از اینکه روغن داغ شد، سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا کاملا سرد شود. حال صبر کنید تا ۳۰ دقیقه از پخت لوبیا چیتی بگذرد، سپس سیب زمینی های سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید.

در مرحله بعدی صبر میکنیم تا خوراک آماده بشود و لوبیا ها به طور کامل بپزد این خوراک به دلیل وجود سیب زمینی لعابدار می شود اما در صورتی که تمایل داشته باشید غلظت بیشتر شود، می توانید از آرد گندم هم استفاده کنید. برای این کار آرد را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن داخل یک تابه کوچک تفت دهید تا کمی سرخ شود، سپس به خوراک اضافه کنید در پایان پس از اینکه خوراک آماده شد آن را درون ظرف مورد نظر بکشید و به همراه نان سرو نمایید.

قیمت لوبیا چیتی

قیمت لوبیا چیتی قیمت لوبیا چیتی به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد که از مهمترین آنها می توانیم به نسبت عرضه به تقاضای محصول اشاره داشته باشیم، اما شما با تهیه عمده لوبیا چیتی می توانید در ازای پرداخت پول کم تر به محصول بیشتر و با کیفیتی دست یابید و دست راست را از معامله حذف کنید، با این وجود خرید لوبیا چیتی برای شما به صرفه تر خواهد شد.

طبع لوبیا چیتی

طبع لوبیا چیتی در صورتی که با طبع لوبیا چیتی آشنا داشته باشیم، می توانیم بگوییم چه افرادی می توانند از آن استفاده داشته باشند، اینکه طبع بدن هر کسی چگونه است، نیاز به بررسی و فاکتورهای مختلفی دارد، اما برای درک بهتر طبع باید بگوییم که طبیعت های متفاوتی برای بدن انسان وجود دارد که را بیان خواهیم کرد. به طور کلی برای انسان و خوراکی ها چهار طبع مختلف شناسایی شده است که عبارتند از طبع گرم و خشک، گرم و تر، سرد و خشک و سرد و تر.

طبیعت لوبیا چیتی یکی از این موارد است افرادی که طبع آنها گرم و خشک است، آتشین مزاج و حساس هستند، تصمیم گیری سریعی دارند و بسیار فعال هستند، افراد با طبیعت گرم و تر نسبت به دیگر طبیعت از نظر هیکل و استخوان بندی درشت تر هستند و معمولاً در انجام هر کاری افراط می کنند.

افراد سرد و تر یا بلغمی مزاج معمولاً پوست روشنی دارند و موهای آنها خیلی پرپشت نیست، همچنین اکثریت اضافه وزن داشته و به خوردن خوراکی های با طبع سرد مثل ترشی علاقه دارند. طبیعت سرد و خشک دارای نشانه های همچون لاغری، دقت نظر، علاقه به شیرینی جات و غیره می باشد، اما باید بگوییم که تنها از روی چند علامت ظاهری نمی توان به طبیعت هر فردی پی برد و نیاز به بررسی دقیقی دارد.

همانطور که می‌دانید ما دارای مصلح های بسیار زیادی در طب سنتی هستیم که به اصلاح یک ماده خوراکی دیگر کمک می کند، به عنوان مثال مصلح یک غذای سرد و تر باید سرد و خشک یا گرم و خشک باشد تا بتواند رطوبت آن را کاهش دهد و آن را اصلاح نماید، بنابراین با وجود مصلح ها افراد با هر طبعی که دارند می توانند مواد غذای مختلف را میل کنند.

لوبیا چیتی از خواص بی شماری برخوردار است و از مواد مغذی سرشار می باشد، آشنایی با طبیعت این دانه امری ضروری است است تا بتوان آن را به درستی در برنامه غذایی قرارداد. طبع آن گرم و تر میباشد، افرادی که طبع گرم دارند و چه طبع سرد، می‌توانند آن را با خیالی راحت مصرف نمایند، برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است و باعث بهبود شرایط آنان خواهد شد.

برای افراد گرم مزاج نیز اگر در مصرف آن افراط نکنند، هیچ عوارضی ندارد، اما نکته مهم در رابطه با طبع لوبیا چیتی مرطوب بودن آن می باشد که باید اصلاح شود، رطوبت همچون هر چیز دیگری برای بدن لازم است اما این مقدار نباید از حد نرمال بالاتر باشد چرا که باعث چاقی می شود و حتی روی مغز تاثیر می گذارد.

از آنجایی که طبع لوبیا چیتی گرم و تر است، باید با مصلح هایی که گرم و خشک یا سرد و خشک هستند، میل شود. از جمله مصلح هایی که برای لوبیا چیتی معرفی شده‌اند، شامل زنجبیل، دارچین، آویشن، روغن زیتون، زیره خرد شده و نمک و فلفل می باشد. شما برای اصلاح طبع لوبیا چیتی در هنگام پخت می توانید از این مواد استفاده داشته باشید، در صورت تمایل می توانید به همراه لوبیا شربت سکنجبین درست کنید و آن را میل نمایید.

گوشت از دیگر مواد غذایی بوده که به خوبی می تواند طبع لوبیا چیتی را اصلاح نماید و رطوبت آن را کاهش دهد، توصیه میشود در پخت قورمه سبزی به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی استفاده کنید و به وسیله گوشت طبیعت آن را اصلاح کنید.

کاشت لوبیا چیتی

کاشت لوبیا چیتی کاشت لوبیا چیتی در شرایط خاصی انجام می شود، فراهم آوردن این شرایط سبب می شود در مراحل کاشت، داشت و برداشت با مشکل مواجه نشوید. لوبیا چیتی از جمله حبوبات محبوب در کشور ایران بوده که گزینه مناسبی برای کاشت در باغچه های کوچک آپارتمانی است.

لوبیا چیتی گیاهی گرما دوست است و در مناطقی با شب های خنک و روزهای گرم پیوند عمیقی دارد، دمای مطلوب برای کاشت آن حدوداً ۲۰ تا ۲۸ درجه در روز به در شب معادل ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتیگراد است. این گیاه نمی تواند دمای بیشتر از ۳۰ درجه را تحمل نماید، همچنین دمای کمتر از ۱۵ درجه برای آن مطلوب نیست، سی تا چهل روز پس از کاشته شدن، گل آن شروع به رویش خواهد کرد.

خوراک لوبیا چیتی با قارچ

خوراک لوبیا چیتی با قارچ خوراک لوبیا چیتی از محبوب ترین غذاها در میان مردم کشور بوده که بیشتر از آن به عنوان صبحانه یاد میشود، این خوراک از پرمصرف‌ترین غذای کنسروی به حساب می آید، یکی از غذاهای پرطرفدار رستورانی است، برای تهیه خوراک لوبیا چیتی به همراه قارچ، به مواد اولیه زیر نیاز میباشد:

  • لوبیا چیتی ۲ لیوان
  • قارچ ۶ عدد بزرگ
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • سیر ۲ حبه
  • سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • زردچوبه و روغن به اندازه کافی

در ابتدای کار لوبیا چیتی را در کاسه بریزید و روی آن را آب بریزید و به مدت شش ساعت اجازه دهید تا نفخ آن از بین برود. در این بین می توان دو مرتبه آب آن را عوض کرد. سپس پیاز را پوست بگیرید و آن را بشویید و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد کنید، سپس در داخل تابه ای روغن بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا داغ شود و در داخل تابه بریزید و تفت دهید و صبر کنید تا طلایی رنگ شود.

پیاز سرخ شده را در بشقاب ریخته و سیر را پوست بگیرید و بشویید و خرد نمایید و به داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود، گوجه فرنگی را بشویید. آن را خرد کنید و به مواد اضافه نمایید مدام مواد را تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود و سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. لوبیا چیتی را در آبکش بریزید و بشویید و داخل تابه بریزید و همگی مواد را با هم تفت دهید و ۵ لیوان آب به مواد اضافه کنید.

درب قابلمه را بگذارید و ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب درون قابلمه بجوشد، سپس حرارت را ملایم کنید تا به مدت سه ساعت خوب لوبیا ها مغز پخت بشود.

در زمان پخت مخلوط لوبیا چیتی، سیب زمینی را پوست بگیرید و بشویید و به صورت مکعبی خرد کنید، داخل تابه روغن بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا داغ شود، آن وقت سیب زمینی را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا کمی نرم پخته شود و از روی حرارت تابه را بردارید و کنار بگذارید.

قارچ را با دستمال نمدار تمیز کنید و ساقه‌های آن را بشویید و روی تخته آشپزخانه آن را خرد کنید، قارچ را کنار بگذارید پس از اینکه از مدت زمان پخت لوبیا حدود دوساعت گذشت، سیب زمینی های نیم پز را همراه با پیاز داغ و قارچ خرد شده به مخلوط لوبیا چیتی خود اضافه کنید. در مرحله آخر کار فلفل سیاه، زردچوبه و کمی نمک روی مواد بریزید و درب قابلمه را بگذارید و بگذارید یک ساعت دیگر خوراک بپزد در آخر کار می توانید آبلیمو را به مواد اضافه کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما