لوبیا سیاه سفید تازه خوب

لوبیا سیاه یا لوبیا لاک پشتی یک ماده غذایی ارزشمند بوده که از سالیان دراز در پخت انواع غذاهای سنتی کشورهای مختلف مورد استفاده قرار گرفته است و چندین سال است که به دلیل خواص متعددش در ایران نیز رواج پیدا کرده است و توانسته صادرات لوبیا سیاه در کشور رونق خوبی داشته باشد.

لوبیا دارای انواع بسیار مختلفی همچون سیاه سفید قرمز و غیره بوده که مصرف آن ها در رژیم غذایی بصورت تازه خوب است.

لوبیا سیاه سفید تازه خوب

خرید لوبیا سیاه

خرید لوبیا سیاه برای خرید لوبیا سیاه می توانید به صورت حضوری به تمامی فروشگاه های سطح شهر خود مراجعه نموده و اقدام به خرید آن کنید.

شما هم چنین می توانید انواع بسته بندی های مختلف این محصول را از فروشگاه های آنلاین معتبر به صورت غیر حضوری سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید.

لوبیا سیاه شیراز

لوبیا سیاه شیراز لوبیا سیاه شیراز دارای کیفیت بسیار بالایی بوده و دارای نمایندگی های بسیار مختلفی در سطح این شهر و دیگر شهرهای ایران می باشد.

این نوع از لوبیا به دلیل کمیاب بودن از قیمت بسیار بالاتری نسبت به دیگر انواع حبوبات برخوردار بوده است.

شما می توانید به کمک نیم کیلو لوبیا سیاه شیراز، دو عدد تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری و آرد نخود، یک عدد پیاز خام، دو حبه سیر ، مقداری زردچوبه، نمک، پودر سیر، فلفل و پابریکا اقدام به تهیه ۱۰ عدد کتلت نمائید و از طعم آن در کنار عزیزان خود لذت ببرید.

ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس کرده و چندبار آب آن را عوض کنید تا نفخ لوبیا چیتی گرفته شود.

لوبیاها را به همراه چند پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید به خوبی بپزهد.

پس از گرفتن پوست پیاز آن را رنده کنید و آب اضافی آن را با کمک دست یا یک دستمال نخی حسابی بگیرید چرا که باعث وارفتن کتلت می شود.

دوحبه سیر را نیز رنده کرده و یا با دستگاه سیر له کن، له کنید.

یک ظرف نسبتا بزرگ و ترجیحا فلزی بردارید، لوبیاهای پخته شده و تمامی مواد گفته شده را داخل آن بریزید و با کمک گوشتکوب حسابی بکوبید تا یکدست شوند.

نکته:می توانید از مخلوط کن یا چرخ گوشت نیز استفاده کنید که در این صورت مواد شما یکدست تر می شوند.

مواد را به مدت ۱۵دقیقه داخل یخچال بگذارید و سپس برای پخت بیرون آورید.

داخل یک تابه نچسب مقدار مناسبی روغن بریزید و از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و ان را به کمک دست صاف کرده و پس از داغ شدن روغن، آن را سرخ کنید.

شما می توانید در کنار این کتلت گیاهی خوشمزه از یک سس خانگی خوشمزه با ترکیب دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری سس کچاب، کمی روغن و نصف لیوان اب استفاده نمائید و یک وعده خاطره انگیز را در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

شما می توانید در کنار این کتلت خوشمزه از سبزی، پیازی، خیارشور و نان سنگگ نیز استفاده کنید.

لازم به ذکر است که بگوئیم این کتلت یک غذای بسیار سالم و مناسب افراد دارای رژیم گیاهی می باشد.

لوبیا سیاه خوب

لوبیا سیاه خوب لوبیا سیاه خوب کاملا یکدست بوده و سرشاز از امگا۳،منگنز، فیبر، پروتئین و کلسیم بوده و هم چنین از فواید بی شمار زیر برخوردار می باشد:

-سرشار از پروتئین گیاهی بوده در نتیجه یک انتخاب بسیار هوشمندانه برای افراد دارای رژیم گیاهخوراری بوده که می تواند باعث حفظ توده های عضلانی آن ها بشود.

-پیشگیری از ابتلا به سرطان مخصوصاسرطان روده بزرگ به دلیل وجود هشت نوع گوناگون فلاوونید

-کاهش کلسترول

-سلامتی و بهبود عملکرد قلب

-کاهش فشار خون(تا حد کمی)

-کنترل قند خون در افراد دیابتی

-سلامت مغز،جلوگیری از آلزایمر و پارکینسون و بهبود سیستم عصبی به دلیل وجود مولیبدنیوم در آن

-رفع چین و چروک و جوان سازی پوست به دلیل وجود آنتی اکسیدان فراوان در آن

-پیشگیری از کم خونی و کاهش احتمال نقص عصبی جنین در دوران بارداری

-رفع مشکلات مختلف گوارشی مانند درمان یبوست و اسهال

البته بهتر است از مصرف این نوع از حبوبات به صورت روزانه جلوگیری نمائید چرا که باعث به وجود آمدن مشکلات زیر برای شما می شود:

-بروز نفخ، ورم و گاز روده

-کاهش احتمال جذب مواد معدنی

-افزایش احتمال ابتلا به سنگ کلیه و نقرس به دلیل اسید اوریک بالا

لوبیا سیاه محلی

لوبیا سیاه محلی لوبیا سیاه محلی مربوط به آمریکای مرکزی و جنوبی، مکزیک و برزیل بوده است و از هزاران سال پیش در پخت انواع غذاهای محلی این کشور ها مورد استفاده قرار گرفته است.

طعم این لوبیا بسیار مشابه گوشت قرمز و قارچ خوراکی می باشد .

یکی از غذاهای محبوب اهالی مکزیک تاکو می باشد که ماده اصلی در تهیه آن لوبیا سیاه می باشد.

مواد لازم برای تهیه این تاکو برای چهار نفر شامل ۵۰۰گرم لوبیا سیاه، یک پیمانه ذرت خشک، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک دوم پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده، دو سوم پیمانه پنیر چدار، یک دوم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده، یک دوم پیمانه گشنیز تازه و خرد شده، چهار عدد نان تورتیلا و چهار حلقه لیمو تازه و برش خورده می باشد.

ابتدا پس از پاک کردن لوبیا محلی، آن ها را به خوبی بشویید و با کمک مقداری نمک به مدت یک روز لوبیاها را خیس کنید تا نفخ آن ها گرفته شود.

در روز بعد آب لوبیاها را خالی کرده و در داخل یک قابلمه سه پیمانه آب بریزید و اجازه دهید لوبیاها به خوبی پخته شوند،پس از پخت آب اضافی لوبیاها را خالی کنید.

ذرت ها را نیز پس از شستشو به همراه یک پیمانه آب، یک قاشق غذاخوری نمک و دو قاشق غذاخوری شکر به خوبی و برای ۲۰دقیقه حسابی بپزید تا طعمی مشابه کنسرو های بازاری پیدا کرده و سپس آن ها را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن ها گرفته شود.

دو قاشق روغن زیتون ذکر شده در دستور را داخل ماهیتابه بریزید و سپس لوبیا سیاه پخته شده، ذرت طعم دار و آبپز و فلفل دلمه ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد تان به مدت ده دقیقه به خوبی با هم تفت بخورند.

بعد از ده دقیقه گوجه فرنگی ها را نیز اضافه کنید و اجازه دهید کمی نرم شود و سپس پنیر چدار را بیفزائید و با گذاشتن درب ماهیتابه اجازه دهید پنیر به خوبی ذوب شود.

پس از ذوب شدن پنیر، گشنیز ها را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه هم زدن آن با بقیه مواد حرارت را خاموش کنید تا خواص گشنیز با حرارت زیاد از بین نرود.

مواد را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس آن را به یکی از روش های دلخواه زیر سرو کنید.

-چهارتا سینی آماده کرده و ازیک کاسه از مواد را داخل آن به همراه یک تکه لیمو و قاشق با یک تکه نان در کنار آن قرار دهید.

-از مواد داخل هر نان را پر کرده و داخل یک ظرف صاف با دیزاین یک تکه لیمو تازه قراردهید.

شما می توانید خوراک لوبیا چیتی خوشمزه و مقوی را در وعده شام یا نهار به همراه یک نوشیدنی دلخواه مانند موهیتو، نوشابه و فیره نوش جان کنید و از طعم متفاوت آن نهایت لذت را ببرید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما