درست کردن لوبیا چیتی

مرتب هم بزنید چون ممکن است بچسبد. خورش را مزه دار کنید، آبلیمو را اضافه کنید، در ظرف سرو بریزید و روی آن گلپر یا زیره آسیاب شده و مقداری روغن زیتون بپاشید. با نان های تخت سرو کنید. گلپر ادویه‌ای است که از آسیاب کردن دانه‌های تاول ایرانی تهیه می‌شود و از خواربارفروشی‌های خاورمیانه و به‌صورت آنلاین در دسترس است.

6 خاصیت شگفت انگیز لوبیا چیتی برای سلامتی بدن

چگونه لوبیا چیتی را با گوشت چرخ کرده درست کنیم؟

گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و بپزید، هم بزنید و خرد کنید تا دیگر صورتی نشود. مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را به گوشت گاو اضافه کنید. پودر فلفل قرمز را هم زده و به مدت 10 دقیقه بپزید. مخلوط گوشت گاو را به لوبیا اضافه کنید و فلفل سیاه، زیره آسیاب شده و نمک را هم بزنید تا مزه دار شود. در ظرف را بپوشانید و حرارت را کم کنید و 1 ساعت بجوشانید.

بهترین راه برای طبخ لوبیا چیتی چیست؟

یک روز قبل از پخت، لوبیا چیتی را با توجه به ارزش غذایی لوبیا در یک کاسه بزرگ بریزید و کاملاً با آب سرد بپوشانید. روز بعد، روغن نباتی را در یک قابلمه گرم کنید و سیر را به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود، سپس پیاز را اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

خواص لوبیا چیتی برای سلامت ، درمان ، لاغری و بارداری + عوارض

 

چگونه با لوبیا چیتی کوسادیلا درست می کنید؟

Quesadillas در کنار این سوپ جنوب غربی را به یک وعده غذایی تبدیل می کند. لوبیا عروس  را در یک اجاق هلندی یا کتری سوپ قرار دهید. آب را به اندازه 2 اینچ اضافه کنید تا ببندد. به مدت 2 دقیقه بجوشانید. از روی حرارت بردارید؛ بپوشانید و بگذارید 1 ساعت بماند. لوبیا را آبکش کرده و آبکشی کنید، مایع را دور بریزید.

لوبیا چیتی (خورش لوبیا چیتی)

دستور غذای لوبیا چیتی ما را با لوبیا چیتی امتحان کنید. این دستور پخت خورش وگان مقوی با الهام از تهران با زیره یا ادویه گلپر مزه دار می شود.

لوبیا چیتی را یک شب یا حداقل 4 ساعت قبل از شروع پخت، بشویید، بشویید و در آب خیس کنید به طوری که خواص لوبیا چیتی ازبین نرود. و 3 یا 4 بار آب را عوض کنید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ تیره ظاهر شود.ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در یک تابه بزرگ 3 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین را روی حرارت متوسط آب کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و بپزید، هم بزنید و خرد کنید تا دیگر صورتی نشود. مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را به گوشت گاو اضافه کنید. پودر فلفل قرمز را هم زده و به مدت 10 دقیقه بپزید. مخلوط گوشت گاو را به لوبیا اضافه کنید و فلفل سیاه آسیاب شده، زیره آسیاب شده و نمک را هم بزنید تا مزه دار شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما