عسل به نیک طبیعی عسل طبیعی محصول غذایی است که زنبورها می خورند که شهد گل های متعدد است که از طریق گروهی از آنزیم ها به عسل (قند فروکتوز یا گلوکز) تبدیل می شود، زیرا انواع عسل ها با یکدیگر متفاوت هستند.
خاک، انواع گلها، عسل علاوه بر دما و سایر موارد، دارای مواد مغذی بسیاری از جمله ویتامینها، املاح و مواد معدنی، علاوه بر اسیدهای آمینه، پروتئینها و قندهایی است که زنبورها از گرده گل به دست میآورند.
خواص عسل طبیعی مجموعه ای از ویژگی ها وجود دارد که عسل طبیعی را متمایز می کند: رنگ عسل طبیعی در چندین رنگ موجود است و این بستگی به منبع شهد گل گرفته شده از گل و رنگ های موجود در آن دارد.
مقدار املاح و مواد معدنی موجود در عسل رنگ عسل تیره تر است و رنگ عسل به دمایی که در آن نگهداری می شود بستگی دارد و هر چه درجه حرارت بالاتر باشد رنگ آن تیره تر است.
در مورد رنگ های عسل طبیعی سفید و کهربایی است و درجه آنها بین سفید روشن یا آبکی و بین کهربایی تیره یا کهربایی روشن یا خیلی روشن است و در کجا بهتر است از آن خلاص شود تا طبیعی باشد.
رنگ عسل برای مدت طولانی تری حفظ می شود.
طعم و بو بوی عسل: بوی عسل ناشی از روغن های فرار، مواد الکلی و درصد اسیدهای موجود در گل هایی است که زنبورهای شهد آن ها را می مکند.
علاوه بر مدت نگهداری آن، هر چه عسل تازه تر باشد، عطر آن قوی تر است.
طعم عسل: مشخصه عسل این است که درصد شیرینی موجود در آن 25 درصد بیشتر از شیرینی قند نیشکر است.
چگونه عسل متبلور می شود گروهی از عوامل وجود دارند که بر شدت تبلور عسل تأثیر می گذارند
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.